Lainaa.com

Yleisesti

Safkaa

23.01.2014, kerozin

Kinkku-pekonipasta

Ainekset

  • Pekoni (paketillinen)
  • Palvikinkku (iso palanen)
  • Puolikas paprika
  • Aurajuusto
  • 2x Kolmen juuston kerma
  • Jotain pastaa (Itse käytin täysjyvädurum-pastaa, joka on aina vähän ”raa´an” makuinen vaikka ois kypsää)

Mustikkakermavaahtohässäkkä

Valmistus

Kaikki ainekset oikeastaan vaan kerroksittain lasiin ja hetkeks jääkaappiin tekeytymään. Itse murensin ensin keksit pohjalle, vähän kermavaahtoa, mustikoita, lisää kermavaahtoa, ja päälle lisää mustikoita. Avot!
Kermavaahtoa kannattaa maustaa sokerilla, kun mustikat on melko kirpsakoita, niin tasapainottuu maku sit vähän 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *