Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleisesti

Rolle

21.01.2014, kerozin

Ollaan vähän mietitty, että mitenhän Roltsu suhtautuu uuteen tulokkaaseen.

Villen siskon tytön (4wee) kanssa Rolle on osannut kyllä loistavasti käyttäytyä, ei hypi, ja on liikkeissään muutenkin varovaisempi. Kai se on tajunnut, että tyttö on vielä niin pieni.
Eli lupaavalta ainakin vaikuttaa.

Tietysti tilanne on ihan eri kun taloon tuleekin pysyvästi uusi huomionkerääjä, joka sekoittaa rytmin ja kaikki rutiinit ihan totaalisesti.
Rolle on kyllä aikaisemmin aina tosi nopeasti sopeutunut uusiin tilanteisiin, eikä ole ollut kuin korkeintaan pari päivää vähän hämillään, joten toivotaan että nyt olisi sama homma.

Tietystihän tässä on valmisteltu poitsua tulevaan tilanteeseen mm. kasvattamalla kärsivällisyyttä vähän ärsyttämällä, eli ottamalla yhtäkkiä hännästä/ korvista kiinni yms. kaikkea mitä pienen lapsen voisi odottaa myös tekevän.
Ei ole reagoinut ollenkaan agressiivisesti, vaan lähtenyt hakemaan lelua leikittäväksi.

Vauvan tavaroita on saanut haistella vapaasti jo pidemmän aikaa, ja myös ennenkuin palaan synnäriltä kotiin, niin Ville saa tuoda kotiin jotain sellasta, joka tuoksuu tytölle, että tuoksu olisi jo vähän ”tuttu”.

Kotona sitten totuttelu / tutustuminen uuteen asukkaaseen alkaa siihen tahtiin kuin Roltsu itse tahtoo.
Mutta uteliaan luonteensa tuntien veikkaan kyllä, että se ei osaa pitää nuuskutintaan erossa nyytistä ollenkaan ja on heti ulko-ovella tervehtimässä.

Toivotaan siis parasta, että tottuu nopeasti ja suopeasti uuteen tulokkaaseen. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *