Formula 1 VPN-Suomi

Yleisesti

Jännää!

26.01.2014, kerozin

Enään oliskin 18 päivää laskettuun aikaan!

Havahduin tuohon päivien hupenemiseen vasta tänään.
Nyt siis iski hirveä kriisi, että onko kaikki nyt varmasti valmiina!

Muutoin taitaa kaikki olla aika hyvin hanskassa, paitsi itselle en ollut varannut ruokaa ensimmäisille päiville.
Ville kuitenkin pysyy töissä helmikuun lopulle saakka, ennenku jää isyyslomalle, niin sekään ei ole mulle sit päivisin tekemässä ruokaa, jos nälkä yllättää vauvatohinan keskellä. Eikä sitä varmaan itse jaksa hirveästi ainakaan aluks keskittyä mihinkään muuhun kuin siihen itse tuhisijaan, niin hyvä olla edes pakkasessa sit jotain pöperöä valmiina.
Joten juoksujalkaa kauppaan ja pakastin täyteen helppoa einesruokaa ja valmisaterioita. Kaapista löytyy myös sit välipaloiks ainakin ananasta ja rusinoita näin alkuun! 😀

Myös ajattelin tulevia vieraita, joten niillekin tuli ostettua jos jonkun sortin tarjottavia. Sekä suolaista, että makeaa. Eipä tarvitse tarjottavista sitten stressailla varsinkin, kun tiedän, että vähän väliä tulee kuitenkin kyläilijöitä käymään.
Yksi murhe siis vähemmän.

Kaikkea en tietenkään valmiina ostanut, vaan leivoin myös omin pikkukätösin mokkapaloja!
Toivotaan nyt vain ettei ne kaikki mene omaan suuhun. Mulla on nimittäin aika nami resepti niille. Ja vielä kun olen tällanen herkkuperse, niin nopeesti ne hupenee, vaikka pakkaseen koittaisinkin niitä säilöä ja piilotella.. heh 🙂

Voisihan sitä vaikka koko ens viikon ruuista laittaa aina pienen annoksen sivuun ja pakkaseen valmiiksi, niin olis sitten ainakin tarpeeks.

Mutta ainakin nyt ruoka-asiat on jotenkuten jo järjestyksessä!

Nyt kun aika alkaa olla jo näinkin kortilla, niin eihän tässä muuta enää edes ehdi, kuin keskittyä täysillä näihin loppuvalmisteluihin. Ja tietysti välillä kun muistaa ottaa rennosti ja hemmotella itseä niin hyvä tulee..

Voi kun tuon tuoksun sais jaettavaks.. mm… mutta kuvat kelvatkoon nyt tällä kertaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *