Formula 1 VPN-Suomi

Yleisesti

Huomenta

31.01.2014, kerozin

Saimpas nukuttua! Oikein makoisasti ja pitkään. Mitä nyt varmaan viitisen kertaa tuli käytyä veskissä, mutta muutoin, piitkät unet.

Mun mielestä kiva kun voi kirjottaa kaikkia ajatuksiaan tänne. Ihan vain sen takia, kun niitä voi sitten ihmiset halutessaan lukea, tai jättää lukematta. Se, että en tyrkytä asioita kenellekään, mutta silti saan ne johonkin jaettua. Vapauttavaa, toisin sanoen.

Mulla varsinkin tää raskaus on pistänyt ajatusmaailman ihan uusiks, ja nykyisin en muusta taida edes puhua kuin vain tästä raskaudesta ja odotuksesta ja ja ja.., niin tällainen blogailu sitten säästää ystävienki korvia ja hermoja, kun saan sit niiden seurassa sanottua muitakin asioita, kun oon tänne jo kertonut kaiken tylsän ja miljoona kertaa läpi käydyn. Hah.

Eli ihan sopiva ratkaisu, uskoisin. On se varmaan kiva sitten joskus antaa tytönki lukea nää kaikki jutut, jos blogi vielä pystyssä/ tallessa. Saa tietää hänkin sitten, miten on mullistanut meidän koko elämän niin pienessä ajassa.

Neuvolantäti nauro eilen näille mun housuille. Mutta pitäähän sitä vähän olla huumoria elämässä.. (tai oikeastaan mitkään muut housut ei oikein mahdu enää, joten näillä mennään )

Sitä paitsi mun mielestä noi on ihan huikeet!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *