Formula 1 VPN-Suomi

Yleisesti

Fiiliksiä

18.02.2014, kerozin

Nyt ois pahin alkuhässäkkä kotona saatu käytyä läpi, ja aletaan pikkuhiljaa asettumaan kodiksi.

Tyttö huusi pari ensimmäistä yötä kotona oikein olan takaa, ja tän takia unet jäi kyllä tositosi vähälle, ja tarkoitan, että la-ma välisenä aikana unta sain itelleni kerrytettyä yhteensä noin nelisen tuntia.. 3 tuntia lauantai-sunnuntai välisenä yönä, ja sunnuntai-maanantai välisenä hurjat 1 tunnin. Ja päivällä en muuten vaan saanut nukuttua silmäystäkään, vaikka mahdollisuus olis ollut aina tytön nukkuessa. Jotenkin pelkään alkaa nukkumaan, ihan kun jotain pahaa tapahtuisi heti kun suljen silmät. Joten ainoa millon saan ajatuksia vähän normalisoitua, on silloin kun Ville kotona, ja tiedän sen katsovan vaavin perään mun nukkuessa. Kai tää jotain hormonimyrskyä nyt on, kun muutenkin mielialat ihan sekasin, itkua ja naurua koko ajan, ja nukkuessa näen joka ikinen kerta painajaisia.

Nyt onneks viimeyö oli jo paljon parempi, vaihdoin korvikemaidon toiseen merkkiin, ja se ehkä vähän rauhotti tytön vatsaa, joten nukuttiinkin sit huomattavasti paremmin. Omista painajaisista huolimatta.

Päivät mennyt kyllä ihan hyvin, ite ottanut rennosti aina kun mahdollista, ja muu aika mennyt sitten vaippoja vaihdellessa ja syöttäessä. Rytmi meillä menee vauvantahtisesti niin että 2,5-3,5 tuntia unta, sitten ruoka ja vaipanvaihto, hieman ihmettelyä ja tuijottelua, ja sit takas unten maille.  Tasaista. Ja hyvä niin.

Rollekin ottanut tytön hyvin vastaan, joka kerta tulee nuuskuttelemaan kun tyttö hereillä, ja jos en itse ole juuri siinä pedin vieressä niin Rolle on tullut ”ilmoittamaan”, että nyt se heräs. Eiköhän niistäkin tule vielä hyvät kaverit!

Vaipanvaihto, ruokinta, ja muu hoito on alkanut sujumaan kyllä päivä päivältä paremmin. Aluks oli yhtä taistelua vaippojen kanssa, mutta nyt ne vaihtuu jo ihan parissa minuutissa. Vaatteiden vaihto on vielä hieman hidasta, johtuen varmaan siitä, että joka raaja sojottaa ja heiluu eri suuntaan ja huuto kovenee ku ei oo kiva kun tulee kylmä 😉

Tästä tää etenee! Hyvillä mielin etiäpäin! Villeki jää tänään isyyslomalle, niin kaikki hommat käy helpommaks.
Maailman onnellisin äiti kuittaa 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *